U Lízalky

  • Čeština
  • English
  • Deutsch
Polední menu Rezervace Jídelníček

Novinky

Čtvrtek 28. Září 2017
Náš kuchař podstoupil kurz minutkové úpravy hovězích mas v pražském kulinářském institutu. Maso je vyzralé lehce prorostlé tukem je tedy velmi křehké a šťavnáté spolu s certifikovanou technologickou úpravou těchto mas se mužete těšit na opravdový chuťový zážitek. Maso propékáme dle přání hosta.
Čtvrtek 28. Září 2017
Vážení hosté, s příchodem zimního období pro vás vaříme pokrmy, které zimě sluší . Přijďte si pochutnat. Těšíme se na vás!
Čtvrtek 28. Září 2017
Vážení hosté, Ve dnech 8.12. a 22.12. máme uvolněné stoly k rezervaci firemních večírků a jinych oslav! Těšíme se na Vás a přejeme příjemné prožití vánočních svátků!